Familien er det vigtigste

Dating råd

GTA IV og Vice City Stories PSP-udvidelsespakker til PSP

GTA-sagaen er en af de mest berømte videospilserier nogensinde. Det er en serie af actionspil med en åben verden, der foregår i store byer, og som giver spillerne mulighed for at agere som hærdede kriminelle.

Spillene er kendt for deres grumme skildringer af bandevold, nøgenhed, ekstremt groft sprog og stof- og alkoholmisbrug. De indeholder også en scene, der involverer tortur, som spilleren selv har sat i gang, og som ikke er egnet for et yngre publikum.

1. Grand Theft Auto: San Andreas

San Andreas er det tredje og største spil i GTA-sagaen og udvider sin verden til at omfatte tre vidt forskellige byer. Los Santos er en version af Los Angeles; San Fierro er baseret på San Francisco, og Las Venturas er en støvet, neonlysende version af Las Vegas.

På trods af sin enorme størrelse har San Andreas stadig masser af variation og underholdningsværdi i sine over 100 missioner. Det er et fantastisk GTA, der vil holde dig beskæftiget i månedsvis uden at kede dig.

2. Grand Theft Auto: Vice City

I 1984 har Victor Vance (Dorian Missick) et job som hærvagt for at hjælpe med at skaffe penge til sin syge bror Petes medicin. En dårlig beslutning fører ham dog ud på en mørk vej.

Vic begynder snart at opbygge et kriminelt imperium i gaderne i Vice City, hvor han støder sammen med rivaliserende bander og narkobaroner. Han vinder respekt hos Los Cabrones, en cubansk gadebande, der ledes af Umberto Robina.

3. Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Grand Theft Auto-fans har igen grund til at glæde sig - Rockstar har nemlig udgivet en PSP-eksklusiv udgave af sin enorme open-world-saga. Liberty City Stories foregår tre år før begivenhederne i Grand Theft Auto III og følger gangsteren Toni Cipriani i hans opstigning gennem Leone-kriminelle familien.

Selv om det ikke er helt så imponerende som WipEout Pure, er Liberty City Stories et forbilledligt eksempel på, hvad der kan lade sig gøre på PSP. Det er en fuldblods GTA-oplevelse, som er blevet tilpasset til mobilspil.

4. Grand Theft Auto IV

Grand Theft Auto-sagaen er en af de vigtigste og mest anerkendte videospilserier i historien. Med sin udgivelse i 2008 bragte GTA IV en ny generation af spillere til Liberty City og modtog kritikerroser.

Titlen er den første med RAGE-motoren, som gjorde det muligt for udviklerne at skabe en mere realistisk og detaljeret åben verden end nogensinde før. Dette gav mulighed for mere realistiske handlinger, troværdige karakterer og en historie, der var langt bedre end i de tidligere titler i serien.

5. Grand Theft Auto V

GTA-sagaen er en af de mest anerkendte videospilfranchises i historien. Med en utrolig ekspansiv verden og uendelige gameplay-muligheder er det let at se, hvorfor denne serie stadig er lige så populær i dag, som den var tilbage i udgivelsestiden.

Spillets hovedhistorie følger tre hovedpersoner - Michael Townley, Franklin Clinton og Trevor Philips - som alle arbejder sammen for at stige op i den kriminelle verden i Los Santos. Hver karakter har deres egne personligheder, relationer og missioner, som de skal gennemføre.

6. Grand Theft Auto: San Andreas - The Lost and Damned
Den første udvidelsespakke til Grand Theft Auto IV, The Lost and Damned, sætter dig i rollen som Johnny Klebitz, vicepræsident for Liberty Citys berygtede rockergang. Med nye funktioner og masser af missioner er The Lost and Damned en fantastisk tilføjelse til GTA-sagaen.

TLAD er et af Rockstars bedre spil i serien. Det viser udviklerens evne til at fortælle en historie om fejlbehæftede karakterer og samtidig bevare en vis realisme.

7. Grand Theft Auto: Vice City Stories - The Lost and Damned

Vice City Stories foregår i 1984 i den fiktive Vice City (baseret på Miami) og er en del af "3D Universe"-kanonen i Grand Theft Auto-serien. Det er en prequel til Grand Theft Auto: Vice City fra 2002 og følger Victor "Vic" Vance's bedrifter.

Efter at være blevet vanæret afskediget fra den amerikanske hær for at tage stoffer til sergent Jerry Martinez, bliver Vic involveret i narkohandel. Med sin bror Lance's hjælp begynder Vic snart at overtage banderammer fra rivaliserende bander.

8. Grand Theft Auto: Liberty City Stories - The Lost and Damned

Grand Theft Auto: Liberty City Stories - The Lost and Damned er udviklet af serieskaberen Rockstar North og foregår i Liberty City og er en efterfølger til action-eventyr-videospillet Grand Theft Auto: Liberty City fra 2005. Det introducerer en ny hovedperson, Johnny Klebitz, og et plot, der krydser handlingen i GTA IV.

Som vicepræsident for Alderney-afdelingen af The Lost Motorcycle Club forsvarer Johnny bandens interesser i Liberty City og samarbejder med Jim Fitzgerald om at sabotere Dødens Engle. Da chapterpræsidenten Billy Grey bliver sendt på afvænning, kæmper Johnny om lederskabet, mens han skal håndtere bandens rivaler i hele Liberty City.