Familien er det vigtigste

Dating råd

Premier League fodbold

Premier League er det højeste niveau i engelsk fodbold. Den blev grundlagt i 1992 og er blevet verdens mest sete professionelle sportsliga.

Holdene spiller 38 kampe (hvert hold spiller to gange, hjemme og ude) i løbet af sæsonen fra august til maj. De tre nederste klubber rykker ned til Championship.

Definitioner

Premier League er Englands bedste fodboldrække, som 20 klubber deltager i. Ligaen løber fra august til maj, og hvert hold spiller mindst 38 kampe i løbet af sæsonen.

Ligaen betragtes som den gyldne standard for professionel fodbold i Storbritannien. De fire bedste hold kvalificerer sig til UEFA Champions League-gruppespillet i den følgende sæson.

Premier League sender også repræsentanter til UEFA's europæiske klubforening, som vælger de to bedste hold i ligaen til den prestigefyldte ære at få UEFA's klubpokal. Premier League kan også prale af et par andre dimser, herunder den mest eftertragtede pris, som tildeles det mest succesfulde hold i sæsonen. Premier League er den mest populære liga i verden med en milliard husstande, der ser med.

Oprindelse

Premier League blev dannet i 1992 og afløste første division af Football League som det øverste niveau i engelsk fodbold. Den nye division blev oprettet med 20 klubber og voksede hurtigt i popularitet, idet den forbedrede stadionkomforten, sikrede sig lukrative aftaler om tv-rettigheder og tiltrak nogle af verdens bedste spillere og managers.

Spillet blev oprindeligt spillet med en syet bold og spark til mål, men udviklede sig senere til at inkorporere forskellige spillemetoder. Det er uden tvivl den mest anerkendte sport i verden.

Det er vanskeligt at fastslå spillets nøjagtige oprindelse, men dets mest rudimentære former kan spores tilbage til Kina i 200-tallet e.Kr. Kineserne spillede en version af spillet kaldet cuju, som har en vis lighed med nutidens fodbold.

Regler

Premier League-reglerne er et sæt love, der regulerer spillet. De er udformet for at beskytte konkurrencens integritet og samtidig sikre, at holdene har de nødvendige ressourcer til at konkurrere.

Alle klubber i Premier League er forpligtet til at registrere en trup på 25 spillere ved udgangen af hvert transfervindue og skal inkludere mindst otte hjemlige talenter i deres trup. Denne kvote er højere end i andre europæiske ligaer og UEFA-konkurrencer.

Ligaen er verdens mest populære fodboldkonkurrence, og der spilles flere kampe end i nogen anden professionel sport. Ud over at spille Premier League-kampe skal holdene deltage i nationale pokalkonkurrencer og europæiske konkurrencer, herunder Champions League.

Konkurrencer

Premier League er den mest berømte turnering i engelsk fodbold. Hver sæson kvalificerer de fire bedste klubber sig til en stor europæisk konkurrence kaldet UEFA Champions League.

Der er også andre konkurrencer, der afvikles i løbet af året, herunder FA Cup og Capital One Cup. Disse er ikke lige så vigtige for eksperter eller fans, men de giver spændende oplyste kampe og chokerende resultater.

En anden konkurrence er Carabao Cup, som er blevet spillet hver sæson siden 1960 og er blevet en favorit for mange non-league hold, da den er åben for alle hold i England. Det er en turnering med en enkelt udtagelse.

Hold

De 20 hold i Premier League konkurrerer i en ligasæson, der løber fra august til maj. Hvert hold spiller mod hinanden to gange, hjemme og ude, med i alt 38 kampe.

Ligaen er rangeret efter det antal point, som hvert hold har opnået i løbet af deres ligasæson. De fire bedst placerede hold i ligaen kvalificerer sig til UEFA Champions League.

De fire nederste fire klubber i ligaen rykker ned til den engelske fodboldliga (EFL) Championship. Vinderne og de næstsidste i EFL Championship deltager i et slutspil om oprykning til Premier League, mens vinderne af FA Cuppen og Liga Cuppen også kvalificerer sig til UEFA Europa League.