Familien er det vigtigste

Dating råd

Mission: At etablere et netværk af familie orienterede individer og samtidig inspirere til kærlighed, lykke og vækst ved ikke kun at bygge forhold men ved at bygge familier.

I 2010, efter at have udviklet og kørt adskillige online hjemmesider i 8 år, lagde Cesar R. Cruz mærke til hvordan verdenen har mistet sit fokus på den sande definition af familie og dating. I sin fortid havde Mr. Cruz aldrig en familie at komme hjem til. Han voksede op i en brudt familie i South Florida, mens hans familiemedlemmer var bosat i Latinamerika. Han fandt trøst i andres familier og var altid misundelig fordi han ikke havde en komplet familie at komme hjem til hver dag.

Han begyndte at lægge mærke til de mest almindelige grunde til at forhold mislykkes, og lagde mærke til at et par få katalysatorer mod et nystartet forhold var bagage og familie. Det var på dette tidspunkt at Mr. Cruz begyndte at blive opmærksom på hvordan andre dating hjemmesider øgede værdien af rejsen mod at møde nogen. Han lagde mærke til at ingen af hjemmesiderne understregede vigtigheden af at være åben og ærlig, og heller ikke lagde vægt på sandheden i erklæringen: ”Når du dater nogen, dater du ikke bare dem men også deres familie”. Kort efter at han forstod hvad denne erklæring betød, indså han nødvendigheden af at skabe en hjemmeside der var rettet mod familie orienterede individer der ønskede at date andre der delte den samme moral og etik omkring familie. Mr. Cruz sagde altid:

”Der må være andre mennesker der føler på samme måde som mig hvad angår familie. Respekt for familien er forsvundet, primært fordi folk glemmer hvorfor de blev gift i første omgang. Gud ville aldrig have os til at date bare for sjov, Gud ville have at folk dater så de kan bygge en familie”.

Mr. Cruz vidste, at for at opbygge en hjemmeside som den han forestillede sig, ville han få brug for et team af folk med forskellig baggrund, som delte hans familieværdier og som ønskede at hjælpe med at genindføre værdien af familie. Han mødte Matias Nunez, som hurtigt så visionen som en der havde brug for at blive delt med verdenen. Mr. Nunez, der kommer fra en god familie, vidste hvor værdifuldt det var at komme hjem til en forenet familie hver aften, vel vidende at de var der for at støtte ham gennem hvert trin i livet, og som han kunne føle sig tryg ved at dele alle hans problemer og lykkelige øjeblikke med.

Mr. Nunez kontaktede hurtigt to brødre der arbejde sammen og som begge var internet iværksættere. Vi forklarede vores intentioner om at bygge en hjemmeside der var designet til at bygge familier. Andreas Parra og Alberto Parra lagde hurtigt merværdien til tanken ved at skabe verdens første kombinerede social netværk & dating hjemmeside, der direkte er rettet mod folk der værdsætter familien som den skulle være.

”Jeg kan kun takke Gud for at være velsignet til at bygge noget der har mulighed for at ændre verden. De fleste sociale netværks hjemmesider der forsvinder fra tid til anden kan ikke blive erstattet. Vores sociale netværk afsnit vil give ægte værdi til dit liv, hjælpe dig med at være organiseret, holde dig i kontakt med dem du har brug for at være i kontakt med, alt imens der bliver opretholdt et ekstraordinært niveau af privatliv, og vil hjælpe dig med at vokse som en bedre person.

Vores dating sektion handler om at være åben og ærlig, som sikrer dig mod overraskelser efterhånden som forholdet udvikler sig. På DateMyFamily.com kan medlemmerne være sikre på at de bliver involveret med en person af de rigtige årsager. Vores mission er at etablere et netværk  af familieorienterede personer, og samtidig inspirere kærlighed, lykke og vækst ved ikke kun at skabe forhold, men skabe familier”.

Hjælp mig med at minde verdenen om vigtigheden af familien. 25% af alle børn bliver i øjeblikket opfostret af enlige forældre, og mit mål er at sænket dette tal. For mig er familie det vigtigste. Uden min familie har jeg intet. Et minut af din tid kan gøre en verden til forskel. Vær venlig at videregive denne artikel og hjælp mig med at nå mit mål med at gøre vores samfund bedre.

Vi udtrykker vores dybeste taknemmelighed for jeres uvurderlige støtte Casinoer uden NemID. Jeres generøsitet har været nøglen til vores succes, og vi er oprigtigt taknemmelige for jeres engagement i vores sag.

 

online-dating-tips-for-maend

Online dating tips for mænd

Disse online dating tips for mænd, vil give dig den fordel du behøver når det kommer til at tiltrække enlige kvinder online. Da antallet af mænd i forhold til kvinder som regel er 2:1, vil dette forspring betyde at du vil få større opmærksomhed, og at du vil få flere svar på dine emails.

Det første enhver kvinde vil se om dig er dit foto. Dette er den første tiltrækning, så hvis du begår fejl her, går de bare videre til næste profil. Du har brug for at det vigtigste foto på din profil, er fra skuldrene og op. Du kan slippe afsted med fra taljen og op, men længere væk fra kan det nogle gange være svært at se dig. Du ønsker også at billedet er skarpt, og ikke for mørkt eller sløret. Hvis dit foto er omgivet af en masse andre fotos der er tæt på og i fokus, vil dit foto ikke blive set. Du kan bruge andre billeder  fra din ferie eller under en aktivitet, men gem dem for de ekstra fotos i din profil.

Dit brugernavn er også vigtigt. Lad være med at vælge et der kan virke stødende på kvinder. Noget med en seksuel undertone eller andet af den art, vil straks få dem til at stå af. Du skal være kreativ. Baser det på en hobby eller en karakter fra en film eller et show du kan lide, få det til at skille sig ud.

Når du har bestået disse tests, bliver alle detaljerne i din profil sat under en lup. Det er her du skal være 100% ærlig. Hvis du ikke er ærlig, bliver du fanget på et tidspunkt, og så er du tilbage ved udgangspunktet. Så vil den indsats du har lagt i at få dit foto og brugernavn helt rigtigt, være spildt. Ærlighed er den bedste politik, og hvis du praktiserer det fra starten, vil du ikke have nogle bekymringer om at begå en fejl senere hen.

Dit næste skridt er at kontakte de enlige kvinder. Du har nogle få muligheder her. Hvis du er på din gratis prøveperiode,  er det eneste du har mulighed for, at sende et ”smil” eller en ”flirt”. Hvis en enlig kvinde får 100 flirts i sin indbakke hver dag, hvor mange vil hun så svare på? Sikkert ingen. Hvis du ønsker at imponere en kvinde, er du nødt til at sende hende en personlig email, og for at gøre dette, skal du betale for dit medlemskab. Dette vil koste mindre end en aften i byen for en hel måned, så du sprænger ikke banken. Det vil være penge der er godt givet ud, når en kvinde du er tiltrukket af besvarer din email. Brug en stavekontrol hvis du kan, og løs dine emails højt, så du kan høre fejlene hvis du har lavet nogle. Hvis du sender en email fuld af stave – eller tastefejl og grammatiske fejl, vil den bare blive slettet. Husk, du vil gerne imponere hende og få din email til at skille sig ud fra de andre i hendes indbakke. Nævn noget du har set i hendes profil, så det ikke ser ud som noget du har sendt til 20 andre kvinder.

Hvis du kommer ud for kvinder der ikke svarer dig, så lad være med at chikanere hende. Hvis hun ikke svarer, så gå videre til en anden. En god online dating service vil fortælle dig hvornår en single sidst var online. Hvis de har været online siden du sendte dem en email, har de sandsynligvis læst den, og besluttet ikke at svare.

Sådan sørger du for at få afstresset

Det er ikke kun musik som kan stresse en fuldstændig af. Der kan være mange måder at sørge for at man ikke bliver stresset, og i dette indlæg, kigger vi lidt nærmere på dem som vi finder effektive. Frem for alt vil vi anbefale dig, hvis du føler dig rigtig stresset, at besøge en læge, da de ofter kan give dig et svar på om det er noget der er alvorligt.

Musik er en af de ting som virkelig kan være med til at afstresse folk, da det har en beroligende effekt på mange. Musikken får ens hjerne til at slappe af, og ligeledes begynder kroppen også at blive afslappet.

En anden ting som kna afstresse rigtig godt er motion. Motion skaber endorfiner, hvilket er et lykke hormon, og har man en stor mængde af dette, er chancen for at blive stresset mindre.

Den sidste ting som vi vil komme lidt ind på, er selvfølgelig bare afslapning. En god måde at slappe af på, kan være at se noget tv, spise noget god mad eller tage et lækkert bad. Det vigtigste når du slapper af, er at du ved at du kan og skal slappe af. Hvis man føler der er noget i baghovedet kan det gøre en lige så stresset som hvis man ikke ’slappede’ af.

København Bed & Breakfast og kro sjælland

Når du er ude at rejse, bor du så altid på kæmpestore hoteller, der koster dig en herregård? Mange turister er tiltrukket af hoteller, fordi de er populære og praktiske. Men en simpel bed & breakfast er en fin mulighed, hvis du er på udkig efter noget med en større grad af gæstfrihed. Turister, der ønsker en mere personlig oplevelse af det sted, de bor, bør overveje at indkvartere sig på en velrenommeret bed & breakfast i stedet for et femstjernet hotel. Leder du efter et sted i København? Hvis du gør det, skal du undersøge mulighederne på København Bed & Breakfast. Her er nogle af de fordele, der bør overbevise dig om, at København Bed & Breakfast er bedre end et hotelophold.

Fordele ved at bo på København Bed & Breakfast i

Hvis du bor i en lille og malerisk bed & breakfast, vil du opleve en meget personlig form for service, der vil hjælpe dig med at lære byen bedre at kende. Du kan endda møde lokalbefolkningen, der måske endda er villige til at vise dig rundt. Bed & breakfast ejere plejer at gå den ekstra mil for at tage sig af deres gæster. Under dit ophold i en bed & breakfast vil du sandsynligvis få mindst et par gode venner, som kan gøre din ferie mere mindeværdig.

I modsætning til hoteller, ligger bed & breakfast steder normalt ikke i midten af ​​travle storbyer. Hvis du vil have noget, der byder på en smule mere privatliv, kan København Bed & breakfast være en virkelig god mulighed for dig. Du kan undgå menneskemylderet på de store hotelkæder, og samtidig kan du nyde den smukke natur i naturlige og smukke omgivelser.

En af de vigtigste overvejelser, der ansporer folk til at prøve at bo på København Bed & Breakfast, er de lave priser. Du kan spare en masse penge, hvis du vælger at bo på en simpel bed & breakfast. Dette gælder især, hvis du bliver boende på ét sted i lang tid. Som turist vil du have betydeligt flere penge at bruge på andre attraktioner.

Hvis du er på udkig efter en bed & breakfast i København, så prøv Hillerød.

Nyd dit ophold på Hotel Hillerød.

Du vil helt sikkert nyde dit ophold i København, hvis du indkvarterer dig på Hotel Hillerød. Det er omgivet af lokale attraktioner og museer, der vil få dig til at nyde dit ophold i København. Dette 4-stjernede hotel er familievenligt og gæsterne er endda velkommen til at medbringe kæledyr!

Til alle dine behov, hvad måltider angår, har dette hotel to særlige restauranter, hvor du kan få din trang mættet. Alle værelser har adgang til et stærkt Wi-Fi signal. Alt i alt lover Hillerød et sjovt og spændende ophold i København for dig og dine kære.

Hvis du hverken er til hotel eller bed and breakfast er et andet overnatningsalternativ en kro på sjælland. Vi har anmeldt fuglebjergkro med de bedste anmeldelser en kro kan få. køreturen er lidt lang fra København, men er turen værd.

hotelfest

Hold din fest på et hotel

Når endelig der skal holdes fest, er det for rigtig mange vigtigt at festen bliver ordentlig. Der skal helst være tilstrækkeligt med gæster, god musik, en form for underholdning og ikke mindst en god bar. For at alt dette skal kunne lade sig gøre, skal man også helst have et lokale til dette, og hvis man virkelig vil have at festen skal vare til langt ud på natten, kan det også være nødvendigt at finde et sted ens gæster kan overnatte. Men hvordan finder man alt dette? Der findes selvfølgelig en løsning på alle disse ting, men det koster også lidt penge.

Her kommer nogle punkter som man bør have styr på når man holder en fest

  • Leje af lokale

Med mindre man har et kæmpe hus, vil det nok være en nødvendighed at leje et lokale.

  • En bar

Man kan godt holde en fest uden alkohol, men i mange tilfælde er alkohol en del af festen. Sørg derfor for at leje en bar eller køb ind til alkohol selv.

  • Musik

En fest er ikke meget uden musik, så sørg for at have et godt anlæg og ultimativt med en god DJ.

  • Overnatningsmulighed til dine gæster

Der er ikke noget værre end at skulle tænke over hvordan man kommer hjem, efter man har været til fest. Disse bekymringer gør også ofte at man ikke kan feste helt igennem. Sørg derfor for at dine gæster har et sted at overnatte til efter festen.

Alle disse ting kan være lidt uoverskuelige, og man skal have kontakt til mange forskellige mennesker eller virksomheder for at kunne skaffe tingene. Men der er en endnu bedre løsning!

Hold din fest på et hotel

Man kan nemlig vælge at holde festen på et hotel. Her kan man få en samlet løsning, hvor både musik, overnatningsmuligheder, bar osv. er samlet ét enkelt sted. Man kan ofte få en fordelagtig pris ved at samle alle udgifterne hos én enkel leverandør, og et hotel er jo oplagt til netop dette. De fleste hoteller har en bar med fadølsanlæg og dygtige bartendere til at servere dig cocktails, og overnatningsmulighederne kan jo næsten ikke findes bedre.